Održava se 1. Međužupanijsko natjecanje Kupa Slavonije i Baranje u D programu u ženskoj sportskoj gimnastici

IMG 20190330 090515 resize

Slavonski Brod danas je domaćin natjecanja u ženskoj sportskoj gimnastici. Naime, u organizaciji Gimnastičkog kluba Sokol jutro je u sportskoj dvorani Vijuš službeno otvoreno 1. Međužupanijsko natjecanje Kupa Slavonije i Baranje u D programu u ženskoj sportskoj gimnastici, koje je okupilo oko 100 natjecateljica.
Sportski program nastavlja se u poslijepodnevnim satima kada na istoj lokaciji započinje 2. “SB open” - međunarodni gimnastički turnir u ženskoj sportskoj gimnastici.
Sve natjecateljice je u ime Grada Slavonskog Broda pozdravila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je i službeno otvorila natjecanje. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održava se 1. Međužupanijsko natjecanje Kupa Slavonije i Baranje u D programu u ženskoj sportskoj gimnastici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.