Obilježava se Dan narcisa posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke

20190323 101342 resize

Posljednje dvadeset i tri godine u više od 30 hrvatskih gradova održava se humanitarna akcija „Dan narcisa“. Organizator akcije je Hrvatski forum protiv raka dojke - Europa Donna čiji je član i slavonskobrodska Udruga žena operiranih od raka dojke „Nada“.

U suradnji sa Županijskom ligom protiv raka Slavonski Brod, članice udruge su u sklopu humanitarne akcije već tradicionalno prodavale narcise, a sva prikupljena sredstva su namijenjena prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Promotivni štand Udruge žena operiranih od raka dojke „Nada“ jutros su posjetili zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić. Kupnjom narcisa svi građani mogu sudjelovati u provođenje ove humanitarne akcije kako bi se upozorilo na važnosti prevencije i edukacije žena u borbi protiv ove zloćudne bolesti.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obilježava se Dan narcisa posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.