Ispis

katmalnogbudainka.jpg.jpgU povodu zapaženog uspjeha, osvajanja drugog mjesta na nacionalnoj završnici Katoličke malonogometne lige Hrvatske i BIH u Zadru, danas je u Gradskoj upravi upriličen prijem za malogonometaše župe Bezgrešnog Srca Marijinog (Budainka), povjerenika Katoličke malonogometne lige za slavonskobrodsku regiju Tomislava Bašića te župnika župe Bezgrešnog Srca Marijinog i brodskog dekana vlč. Andriju Đakovića.
Kao pobjednici katoličke malonogometne lige u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, nogometaši župe Bezgrešnog Srca Marijinog s Budainke u nacionalnoj završnici u Zadru u konkurenciji 16 ekipa postigli su odličan uspjeh stigavši do završnice gdje su poraženi od ekipe iz Zadra koju su prije toga savladali u prednatjecanju. No, više od izvrsnog rezultata brodski mladići oduševili su sve gledatelje sportskim poštenjem, slogom i skromnošću.
Čestitke svim članovima ekipe s Budainke predvođene voditeljem Tomislavom Marićem i trenerom Slavkom Guskom uputili su zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović obećavši punu potporu Grada i u novoj sezoni Katoličke malonogometne lige čija je osnovna svrha promicanje zajedništva u svim dobnim uzrastima,  kršćanskih načela i zdravog duha među mladima.

prijemkmn1.jpg.jpg