„Grad za mlade“- novi gradski projekt za bolje uvjete života mladih u Slavonskom Brodu

Grad Slavonski Brod

Grad Slavonski Brod je u suradnji sa Savjetom mladih grada Slavonskog Broda te Učiteljskim fakultetom u Slavonskom Brodu realizirao novi gradski projekt pod nazivom „Grad za mlade“. Riječ je o projektu čiji je glavni cilj poboljšati status mladih u Slavonskom Brodu, a u sklopu kojeg će se raditi na izradi Strategije za mlade Grada Slavonskog Broda.

Na izradi ovog dokumenta bit će uključen širok krug lokalnih dionika, a njegov glavni cilj je definirati trenutno stanje, strateške ciljeve te konkretne projektne ideje vezane uz stvaranje što boljih uvjeta života za mlade u Slavonskom Brodu. 

Kroz analizu stanja i definiranje Strategije za mlade Grada Slavonskog Broda, Akcijskog plana njene provedbe te prikupljanje projektnih prijedloga, osigurat će se i mogućnost prijave novih projekata na natječaje prema nadležnim ministarstvima i EU fondovima. Projekt „Grad za mlade“ je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti „Grad za mlade“- novi gradski projekt za bolje uvjete života mladih u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.