Grad nastavlja darivati građane u potrebi povodom blagdana Božića

IMG 5146 resize

Kako bi radost blagdana osjetio što veći broj građana, Gradska uprava je i ove godine u blagdansko vrijeme štedjela na rashodima koji nisu nužni, a ta sredstva preusmjerena su na one kojima je pomoć najpotrebnija. Tako su danas uručeni  prigodni božićni poklon paketi korisnicima Pučke kuhinje te gradskog socijalnog programa, odnosno ukupno 150 obitelji. Početkom tjedna uručena su i 23 čeka u iznosu od 1.000,00 kuna socijalno ugroženim obiteljima, a Grad je i ove godine dodijelio božićnice umirovljenicima s područja Slavonskog Broda i mirovinama manjim od 1.500,00 kuna te svoj djeci rođenoj na području Slavonskog Broda tijekom 2018. godine. Na ovaj način Gradska uprava nastoji da što veći broj građana u potrebi osjeti radost nadolazećih blagdana.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad nastavlja darivati građane u potrebi povodom blagdana Božića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.