Predstavljene knjige Miroslava Mazureka i Drage Hedla

IMG 4190

Sinoć su u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, u izdanju Udruge za promicanje lokalne uprave i samouprave (PLUS), predstavljene dvije knjige kolumni autora Miroslava Mazureka i Drage Hedla, a koje su objavljene na brodsko-posavskom informativnom portalu SBplus.hr od 2010. do 2018. godine. Predstavljanjem je moderirao Petar Bašić, a o samim knjigama su govorili urednici Domagoj Zovak i Željka Gavranović te sami autori. U knjizi „Daje se na znanje“ objavljeno je 95 kolumni diplomiranog inženjera elektrotehnike i Brođanina Miroslava Mazureka u kojima je autor ponajviše pisao o obrazovanju, informacijskim tehnologijama i infrastrukturi, poduzetništvu, ali i o lokalnoj samoupravi i lokalnim političarima.

Osječanin Drago Hedl, jedan od najpoznatijih hrvatskih novinara, govorio je o svojoj knjizi „Nedjeljne propovijedi“ u kojoj je objavljeno njegovih 120 kolumni u kojima autor piše ponajviše o brodsko-posavskim nositeljima političke i pravosudne vlasti, ali i o brojnim drugim lokalnim temama.

Održanom predstavljanju knjiga prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara sa svojim suradnicima.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljene knjige Miroslava Mazureka i Drage Hedla

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.