Uvodna tiskovna konferencija za predstavljanje projekta „Galerokaz"

02

U Galeriji Ružić održana je uvodna tiskovna konferencija za predstavljanje projekta „Galerokaz - implementacija pripovjedačkih i lutkarskih vještina u muzejsku edukaciju u Galeriji Ružić“. Projekt se financira kroz natječaj Kultura u centru - potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi a cilj mu je povećanje suradnje između Galerije umjetnina grada Slavonskog Broda i udruga koje se bave umjetničkom i edukativnom djelatnošću, sa svrhom kreiranja i provođenja zajedničkih aktivnosti na korist lokalne zajednice. Zajedničke aktivnosti će po završetku projekta iznjedriti igrokaz koji će „oživjeti“ odabrane umjetnine iz postava te na taj način upoznati djecu sa sadržajem Galerije Ružić i podignuti razinu svijesti javnosti o sudioničkom upravljanju u kulturi. Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda nositelj je projekta, a partneri u provedbi su Grad Slavonski Brod, Kazališna družina „Ivana Brlić- Mažuranić“, Udruga za promicanje kulture govorenja i kreativnog stvaralaštva „Vilinput“ i Dječji centar „Logos“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.628,85, a projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Republike Hrvatske.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Uvodna tiskovna konferencija za predstavljanje projekta „Galerokaz"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.