Održana svečana promocija promovenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

IMG 1864 resize

Pred prepunom Kazališno-koncertnom dvoranom „Ivana Brlić-Mažuranić“ danas je održana svečana promocija X. generacije stručnih prvostupnika i IV. generacije stručnih specijalista ekonomije Veleučilišta u Slavonskom Brodu, koji su tako postali punopravni članovi akademske zajednice. Stečenu diplomu je primilo ukupno 210 promovenata ove visokoškolske ustanove, o čega su njih troje danas primili priznanja i nagrade za izvanredan uspjeh i prosjek Riječ je o Tei Matošić, Filipu Kauriću i Tomislavu Tomiću. 

Dekan Veleučilišta u Slavonskom Brodu izv.prof.dr.sc. Krunoslav Mirosavljević koji je studentima i uručio stečene diplome, čestitao im je na postignutom uspjehu. Uz brojne goste i uzvanike svečanoj promociji je u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao i gradonačelnik Mirko Duspara koji je također čestitao novim članovima akademske zajednice na predanom radu i trudu te njihovim obiteljima koje su ih podupirale na tom putu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana svečana promocija promovenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.