EU projekti Grada Slavonskog Broda istaknuti kao primjer dobre prakse

IMG 5074 resize

Predstavnici Ministarstva za zaštitu okoliša i Agencije za zaštitu okoliša Republike Srbije te pojedinih tamošnjih jedinica lokalne samouprave ovih dana borave u Republici Hrvatskoj u sklopu studijskog putovanja predviđenog europskim projektom. Glavni cilj njihova posjeta je upoznati se s primjerima dobre prakse iz susjedne države kada je riječ o projektima s područja zaštite okoliša sufinanciranim bespovratnim EU sredstvima.

Tako su u sklopu spomenutog studijskog putovanja posjetili i Grad Slavonski Brod, obzirom da je IPA projekt „Sustav vodoopskrbe i odvodnje s uređajem za pročišćavanje otpadnih voda Slavonskog Broda“ Europska komisija još prije četiri godine istaknula kao primjer dobre prakse. Obzirom da je Slavonski Brod jedan od gradova koji će ostvariti značajne razvojne projekte i kroz ITU mehanizam, delegaciju Republike Srbije posebno je zanimalo i ovo područje.

Predstavnici Grada Slavonskog Broda predstavili su im ukratko IPA projekt, ITU mehanizam te sve buduće projekte koji se planiraju financirati kroz njega, nakon čega su se uputili i u terenski obilazak uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Slavonski Brod.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti EU projekti Grada Slavonskog Broda istaknuti kao primjer dobre prakse

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.