Službeno otvoren 23. Katarinski sajam

IMG 5054 resize

Katarinski sajam je kroz godine izrastao u prepoznatljiv simbol grada Slavonskog Broda. Ove godine održava se po 23. put, a danas je službeno otvorio svoja vrata građanima. Kao i ranijih godina, uz ponudu oko 250 izlagača posjetitelji će tijekom četiri sajamska dana moći uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu i dječjim predstavama, a najmlađi će se upoznati s tradicijom sajma kroz Dječji Katarinski sajam u čijoj organizaciji sudjeluju brodski dječji vrtići. I ove godine u sklopu programa sajma održava se Gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela uz mogućnost degustacije za sve posjetitelje.

U sklopu 23. Katarinskog sajma je organiziran i 4. Brodski festival piva te 3. Olimpivske igre, a organizatori su i ove godine osigurali grijani šator u kojemu će biti postavljena pozornica i ozvučenje za brojne zabavne programe. Ulaz na sva događanja u sklopu 23. Katarinskog sajma je besplatan tijekom sva četiri sajamska dana, a više detalja o bogatom programu možete pronaći na slijedećoj poveznici.

Prilikom današnjeg svečanog otvorenja 23. Katarinskog sajma gradonačelnik Mirko Duspara se posebno zahvalio svim izlagačima jer su upravo oni najzaslužniji što Katarinski sajam ne samo da je održao svoju tradiciju, nego i iz godine u godinu bilježi sve bogatiju ponudu i sve veću posjećenost. Gradonačelnik je zahvalio i svima koji sudjeluju u njegovom bogatom kulturno-zabavnom programu, što čini sajam još sadržajnijim, te svima koji su na bilo koji način doprinijeli još boljoj organizaciji sajma te na taj način omogućili da on danas zaista postane sinonim uspješne suradnje i zaista neizostavno događanje.

U sklopu današnjeg programa otvorenja dodijeljena je i nagrada najljepše uređenom štandu na sajmu, koju je ove godine osvojio Hobi centar Kožul d.o.o. 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Službeno otvoren 23. Katarinski sajam

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.