U četvrtak 22. studenog otvorenje 23. Katarinskog sajma

katarinski 2018

Katarinski sajam je kroz godine izrastao u prepoznatljiv simbol grada Slavonskog Broda. Ove godine održava se po 23. put, a svoja vrata građanima otvara u četvrtak 22. studenog 2018. Kao i ranijih godina, uz ponudu brojnih izlagača posjetitelji će tijekom četiri sajamska dana moći uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu i dječjim predstavama, a najmlađi će se upoznati s tradicijom sajma kroz Dječji Katarinski sajam u čijoj organizaciji sudjeluju brodski dječji vrtići. I se ove godine u sklopu programa sajma održava Gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela uz mogućnost degustacije za sve posjetitelje.

U sklopu 23. Katarinskog sajma bit će organiziran i 4. Brodski festival piva te 3. Olimpivske igre, a organizatori su i ove godine osigurali grijani šator u kojemu će biti postavljena pozornica i ozvučenje za brojne zabavne programe. Ulaz za sva događanja u sklopu 23. Katarinskog sajma je besplatan tijekom sva četiri sajamska dana, a više detalja o bogatom programu možete pronaći na slijedećoj poveznici.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U četvrtak 22. studenog otvorenje 23. Katarinskog sajma

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.