Gradonačelnik održao sastanak s predstavnicima HNS-a na temu uređenja stadiona kraj Save

20181114 132804 resizeGradonačelnik Mirko Duspara danas je održao sastanak s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te članom Izvršnog odbora HNS-a Dubravkom Galovićem na kojem se razgovaralo o uređenju stadiona kraj Save.

Kako je istaknuo gradonačelnik, Grad Slavonski Brod posljednjih nekoliko godina sustavno ulaže sredstva u uređenje ovog sportskog objekta. Tako su nedavno započeli radovi na uređenju postojećih tribina na stadionu u vrijednosti od 440.860,00 kuna, a projektom je obuhvaćeno i postavljanje novih sjedala za gledatelje, izrada tunela za izlazak igrača na teren, montiranje novih kućica za rezervne igrače i delegate te ugradnja novog pulta u VIP loži. Također, sanirat će se i oštećenja na postojećoj podlozi tribina, prilazna stepeništa te će se urediti postojeća metalna ograda. Tijekom protekle godine obavljeni su i radovi na postavljanju nove vanjske ograde oko zapadnog dijela igrališta vrijedni 593.551,25 kuna, a Grad je tijekom 2015. godine financirao i izgradnju nove nadstrešnice iznad tribina, uređenje sanitarnih čvorova, garderoba, postavljanje dijela fasade te obnovu kotlovnice.

Kako bi se omogućili još kvalitetniji uvjeti na ovom gradskom stadionu, na danas održanom sastanku dogovoreno je kako će HNS dostaviti podatke o procjeni financijskih sredstava koja su potrebna za radove na uređenju travnjaka u skladu sa HNS-ovim standardima. Riječ je o radovima koje bi zajedno financirali Grad i HNS, a za koje je Grad već pripremio projektnu dokumentaciju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik održao sastanak s predstavnicima HNS-a na temu uređenja stadiona kraj Save

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.