Održan književno-zabavni kviz o životu i djelu Dragutina Tadijanovića

DSC 0009

U sklopu bogatog programa obilježavanja obljetnica rođenja Dragutina Tadijanovića, danas je u prostoru OŠ „Hugo Badalić“ održan književno-zabavni kviz o životu i djelu ovog poznatog hrvatskog pjesnika. Ovogodišnji kviz okupio je ukupno 108 učenika, od čega njih preko 80 dolazi iz škola diljem Hrvatske.

Jedan od zadataka koji su učenici imali u sklopu kviza bilo je osmisliti i otjepavti bećarac s temom iz života i djela Dragutina Tadijanovića, a učenici su tijekom dana u pratnji svojih mentora posjetili i Tadijanovićevu rodnu kuću u Rastušju te Spomen dom Dragutina Tadijanovića kako bi u finalnom dijelu kviza znali odgovoriti na pitanja vezana uz ove dvije lokacije.

Finalnom dijelu kviza i proglašenju pobjednika je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je u ime Grada Slavonskog Broda čestitao pobjednicima.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan književno-zabavni kviz o životu i djelu Dragutina Tadijanovića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.