Fotogalerija: asfaltirana pješačka i biciklistička staza u Zagrebačkoj ulici

IMG 4244

Ovako danas izgleda Zagrebačka ulica u kojoj je asfaltirana nova pješačka i biciklistička staza u sklopu radova na rekonstrukciji. Projektom je predviđena izgradnja nove ceste, nogostupa i javne rasvjete te biciklističke staze na dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9,4 milijuna kuna, od čega su prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, Gradu Slavonskom Brodu dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 7,5 milijuna. Podsjećamo, projekt je bio prijavljen kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

Trenutno su u tijeku radovi na izgradnji nove ceste u Naselju biskupa Ćirila Kosa, a gradi se i spojna cesta te odvodnja između ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića. Izgradnja ceste i kanalizacije je u tijeku i u Ulici Šiška Menčetića, a u sklopu ovog projekta vrijednog 2,1 milijuna kuna,  u tijeku su i radovi na spojnoj cesti, pješačkoj stazi i odvodnji između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića.

Kako izgledaju radovi u Zagrebačkoj ulici možete vidjeti u priloženoj foto galeriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Fotogalerija: asfaltirana pješačka i biciklistička staza u Zagrebačkoj ulici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.