Započela izgradnja spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića

IMG 4276

Ovih je dana u sklopu radova predviđenih Programom gradnje za 2018. godinu započela izgradnja spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića. Radovi se izvode u duljini od 177 metara.

U tijeku je i izgradnja ceste i kanalizacije u Ulici Šiška Menčetića u duljini od 143 metra. Radi se i na spojnoj cesti između ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića u duljini 172 metra, kao i oborinske odvodnje u duljini od 99 metara. U obližnjem Naselju biskupa Ćirila Kosa u tijeku su radovi na izgradnji nove ceste u duljini od 124 metra. Ukupna ugovorena vrijednost radova na ove četiri lokacije iznosi 2.667.020,55 kuna.

Kako izgleda izgradnja spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića možete pogledati u foto galeriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Započela izgradnja spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.