Fotogalerija: izgradnja spojne ceste između Došenove, Prodanove i Maričevićeve ulice te u Naselju biskupa Ćirila Kosa

IMG 4230

Tijekom ovog mjeseca započeli su radovi na još tri lokacije u sklopu Programa gradnje za 2018. godinu. Tako je u tijeku izgradnja spojne ceste između ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića u duljini od 172 metra te oborinske odvodnje u duljini od 99 metara. Isto tako, radi se na izgradnji nove ceste u duljini od 124 metra u Naselju biskupa Ćirila Kosa. Novu cestu i kanalizaciju, u duljini od 143 metra, dobiva i Ulica Šiška Menčetića, a uskoro kreću i radovi na izgradnji spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića u duljini od 177 metara.Ukupna ugovorena vrijednost radova na sve četiri lokacije iznosi 2.667.020,55 kuna.

Kako izgledaju radovi na izgradnji spojne ceste u Naselju biskupa Ćirila Kosa te spojne ceste između ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića pogledajte u priloženoj foto galeriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Fotogalerija: izgradnja spojne ceste između Došenove, Prodanove i Maričevićeve ulice te u Naselju biskupa Ćirila Kosa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.