U nedjelju se na brodskom Korzu obilježava Dan bez mobitela u prometu

Pozivnica 21.10. u Slavonskom brodu Dan bez mobitela u prometu

Ove nedjelje, 21. listopada 2018., na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić se obilježava nacionalni Dan bez mobitela u prometu povodom kojeg će učenici Tehničke i Industrijske škole iz Slavonskog Broda, zajedno sa ambasadorom ovogodišnje kampanje Damirom Kedžom, građanima ukazati pažnju na problematiku neopreza u prometu zbog korištenja mobitela. Ovo je druga godina kampanje osvješćivanja o opasnostima takvog ponašanja te će ju obilježiti poruke poput: „Niti jedan poziv ili SMS nije vrijedan života“ te „Svaki dan bez mobitela u prometu je dobar dan“

Projekt Dan bez mobitela u prometu provodi Hrvatska udruga menadžera sigurnosti. Njen glavni cilj je smanjiti broj prometnih nesreća uzrokovanih upravo korištenjem mobitela od strane svih sudionika; vozača, biciklista i pješaka. Statistike pokazuju da je korištenje mobitela četvrti najčešći uzrok smrtnosti u prometu, a u Hrvatskoj ga za volanom koristi 91 posto vozača i 33 posto biciklista. Čak 50 posto pješaka prelazi prometnice ne prateći zbivanja oko sebe upravo zbog korištenja mobitela. Sve zainteresirane pozivamo da se u nedjelju od 11.00 sati pridruže obilježavanju ovoga Dana te na taj način pomognu širenju svijesti o rizicima i posljedicama korištenja mobitela u prometu.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U nedjelju se na brodskom Korzu obilježava Dan bez mobitela u prometu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.