Asfaltirana pješačka staza u Ulici Ivana Gundulića

IMG 3322

Ovako danas izgleda uređena pješačka staza u Ulici Ivana Gundulića. Naime, ovih dovršeni su radovi na asfaltiranju istočne i zapadne strane ove gradske ulice, na potezu od Zrinske ulice do Ulice Huge Badalića, u duljini od ukupno 432 metra i vrijednosti oko 440.000,00 kuna.

Podsjetimo, ranije je asfaltirana i pješačka staza na zapadnoj strani Gundulićeve ulice na potezu od Ulice Augusta Cesarca do kružnog toka u Svačićevoj ulici u duljini od 139 metara.

Ovogodišnji radovi na području grada obuhvatili su preko 3.000 metara pješačkih staza u Slavonskom Brodu i to u sljedećim ulicama: Slavonska ulica i istočna strana Moslavačke ulice, Ulica Josipa Jurja Strossmayera na sjevernoj strani na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog te na južnoj strani na potezu uz parkiralište do Ulice Andrije Štampara. Također, radovi su se izvodili na pješačkoj stazi u Ulici Vatroslava Jagića, pješačko-biciklističkoj stazi na zapadnoj strani Ulice Matije Gupca te u Ulici svetog Lovre. Nove pješačke staze nedavno s dobile i Primorska te Prodanova ulica. 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Asfaltirana pješačka staza u Ulici Ivana Gundulića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.