Primorska i Prodanova ulica dobile nove pješačke staze, a na još dvije lokacije započeli radovi na izgradnji novih cesta

IMG 7595

Nastavljaju se radovi na izgradnji cesta i pješačkih staza na području grada. Tako je ovih dana asfaltirana pješačka staza u Primorskoj ulici u duljini od 117 metara i vrijednosti 119.532,00 kuna. Novu pješačku stazu ima i sjeverna strana Ulice don Ive Prodana u dužini od 547 metara i vrijednosti od 210.806,43 kuna.

Uz to, ovih su dana započeli i radovi na izgradnji spojne ceste između ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića, gdje će duljina novog kolnika iznositi 172 metra, a oborinske odvodnje 99 metara. Radovi na izgradnji 124 metra duge nove ceste izvode se i u Naselju biskupa Ćirila Kosa. Uskoro započinju radovi i na izgradnji ceste i kanalizacije u duljini od 143 metra u Ulici Šiška Menčetića , a radit će se i na izgradnji nove spojne ceste, pješačke staze i oborinske odvodnje između Bilogorske ulice i Ulice Mihovila Pavlinovića u duljini od 177 metara. Ukupna vrijednost radova na sve četiri lokacije iznosi 2.667.020,55 kuna.

.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Primorska i Prodanova ulica dobile nove pješačke staze, a na još dvije lokacije započeli radovi na izgradnji novih cesta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.