Napreduje izgradnja kolnika i odvodnje u Ulici Čaplja IV

IMG 2479

Na duljini od 173 metra napreduju radovi na izgradnji kolnika i odvodnje postavljanjem rubnika u Ulici Čaplja IV, a čija ugovorena vrijednost iznosi 312.754,00 kuna.

Podsjećamo da su u tijeku i radovi u ulicama Livade I i II na duljini od 302 metra i ugovorene vrijednosti 850.445,00 kuna, ali isto tako i 9,4 milijuna kuna vrijedna rekonstrukcija Zagrebačke ulice u sklopu koje će biti izgrađena nova cesta, nogostupi i javna rasvjeta te biciklistička staza na dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic. Za radove na jednoj od najdužih gradskih prometnica prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, Gradu Slavonskom Brodu su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 7,5 milijuna kuna, a projekt je bio prijavljen kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

Uskoro su u planu i radovi na izgradnji kolnika, pješačkih staza i odvodnje još na četiri gradske lokacije u ugovorenoj vrijednosti od 2,1 mlijun kuna. Tako će se graditi u Naselju biskupa Ćirila Kosa, u Ulici Šiška Menčetića, spojna cesta Bilogorske i Ulice Mihovila Pavlinovića te spojna cesta ulica Vida Došena, Don Ive Prodana i Franje Maričevića.

Kako izgledaju radovi u Ulici Čaplja IV pogledajte u priloženoj foto galeriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Napreduje izgradnja kolnika i odvodnje u Ulici Čaplja IV

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.