Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna za 2019. godinu

Grad Slavonski Brod

Gradska uprava ovim putem poziva građane da sudjeluju u kreiranju proračuna Grada Slavonskog Broda za 2019. godinu. Navedite koje projekte želite vidjeti ostvarene u Slavonskom Brodu te koje radove smatrate važnima. Želimo čuti Vaše prijedloge i komentare jer su upravo oni najbolji pokazatelji toga što je potrebno u našem gradu.

Svoje ideje i prijedloge možete dostaviti i putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te obrasca koji se nalazi u prilogu.

Građani mogu dostaviti svoje prijedloge i na portu Gradske uprave, Vukovarska 1 ili u poslovnicama Gradske blagajne na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić 7a te na Gradskoj tržnici. Uskoro će građani na kućne adrese dobiti i novi broj Glasnika grada Slavonskog Broda uz koji će im i ove godine biti dostavljen obrazac za proračunske prijedloge. 

Obrazaz za proračunske prijedloge

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna za 2019. godinu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.