Započeli radovi na sanaciji kanalizacijskog sustava na križanju Budakove i Kumičićeve ulice

IMG 1291

Kako bi se omogućio kvalitetniji sustav odvodnje na ovoj lokaciji, danas su započeli radovi na sanaciji kanalizacijskog sustava na kružnom toku na križanju Ulice dr. Mile Budaka i Ulice Eugena Kumičića CIPP metodom, tj. metodom bez raskopavanja. Ukupna vrijednost radova, koji su bili nužni obzirom na uočena oštećenja na sustavu, iznosi 542.062,00 kuna.

Sanacija kanalizacijskih cjevovoda bez iskopavanja CIPP metodom obavlja se na način da se fleksibilne plastične cijevi uvlače u postojeći cjevovod te se formiraju i otvrdnjavaju na mjestu ugradnje. Ovim putem molimo vozače za strpljenje i razumijevanje do dovršetka radova na ovoj lokaciji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Započeli radovi na sanaciji kanalizacijskog sustava na križanju Budakove i Kumičićeve ulice

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.