Ovako danas izgledaju nove pješačke staze u Strossmayerovoj i Gupčevoj ulici

IMG 7226

Ovih dana dovršeni su radovi na pješačkim stazama u Ulici Josipa Jurja Strossmayera i Ulici Matije Gupca u sklopu programa gradnje za 2018. godinu. Tako Ulica Josipa Jurja Strossmayera danas ima novu pješačku stazu na sjevernoj strani, na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog, te na južnoj strani na potezu uz parkiralište do Ulice Andrije Štampara. Ukupna vrijednost radova, izvedenih u dužini od 854 metra,. iznosi oko milijun kuna.

Zapadna strana Ulice Matije Gupca dobila je novu pješačko- biciklističku stazu, a ukupna vrijednost izvedenih radova u duljini od 329 metara iznosi 602.457,69 kuna. Trenutno se izvode i radovi na izgradnji pješačkih staza u Ulici don Ive Prodana te u Ulici sv. Lovre koja također dobiva novu pješačku i biciklističku stazu. Prošli tjedan je započela i 9,4 milijuna kuna vrijedna rekonstrukcija Zagrebačke ulice kojom će se izgraditi cesta, nogostupi i javna rasvjeta te biciklistička staza na dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovako danas izgledaju nove pješačke staze u Strossmayerovoj i Gupčevoj ulici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.