Dovršena izgradnja pješačkih staza u Slavonskoj, Moslavačkoj i Strossmayerovoj ulici

IMG 1232

Slavonska i Moslavačka ulica pridružile su se popisu ulica sa novoizgrađenim stazama. Tako je u Slavonskoj ulici izgrađena pješačka staza u duljini od 381 metar ukupne vrijednost radova 177.358,44 kuna, dok se u Moslavačkoj ulici na istočnoj strani radilo na dužini od 173,12 metara u vrijednosti od 130.038,10 kuna.

U tijeku su i radovi na izgradnji  pješaških staza u Ulici don Ive Prodana, Ulici Matije Gupca u kojoj se danas obavljaju posljednji radovi na asfaltiranjute, te u Ulici sv. Lovre koja dobiva novu pješačku i biciklističku stazu.

Početkom tjedna započela je i 9,4 milijuna kuna vrijedna rekonstrukcija Zagrebačke ulice. Projektom je predviđena rekonstrukcija ceste, nogostupa i javne rasvjete te izgradnja biciklističke staze u ovoj gradskoj ulici i to u njenom dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic. Kada je riječ o ostalim lokacijama, uskoro će započeti radovi i u Primorskoj ulici, Ulici Ivana Gundulića, u Aleji Miroslava Krleže, Ulici Vatroslava Jagića, Ulici Ivana Gundulića te na Naselju Mikrorajon (kod samoposluge).

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Dovršena izgradnja pješačkih staza u Slavonskoj, Moslavačkoj i Strossmayerovoj ulici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.