Foto galerija: sedam gradskih ulica dobiva nove pješačke staze

IMG 0913 resize

Grad Slavonski Brod svake godine izdvaja značajna sredstva za izgradnju i modernizaciju komunalne infrastrukture, a trenutno se na ukupno sedam lokacija izvode radovi na izgradnji i modernizaciji pješačkih staza. Jedna od njih je Ulice don Ive Prodana na čijoj se sjevernoj strani izvode 210.000 kuna vrijedni radovi u dužini od 547,49 metara. Novu biciklističku i pješačku stazu dobiva i Ulica sv. Lovre i to u duljini od 908 metara.

Također, asfaltiran je dio pješačke staze u Ulici Josipa Jurja Strossmayera na njenoj sjevernoj strani i to na potezu do kružnog toka, nakon čega slijedi dionica do Ulice Ksavera Šandora Đalskog. Radi se i na južnoj strani ove gradske ulice uz parkiralište do Štampareve ulice. Ukupna vrijednost ovih radova u duljini od 855 metara iznosi oko milijun kuna. U tijeku je i izgradnja pješačke staze na zapadnoj strani Ulice Matije Gupca u dužini od 329 metara i ukupne vrijednosti malo više od 600.000 kuna. Nove pješačke staze dobivaju Slavonska ulica, u duljini od 381 metra i vrijednosti 177.000 kuna, te Moslavačka ulica i to u duljini od 173 metra i vrijednosti 130.000 kuna.

Početkom tjedna započela je i 9,4 milijuna kuna vrijedna rekonstrukcija Zagrebačke ulice. Projektom je predviđena rekonstrukcija ceste, nogostupa i javne rasvjete te izgradnja biciklističke staze u ovoj gradskoj ulici i to u njenom dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic Kada je riječ o ostalim lokacijama, uskoro će započeti radovi i u Primorskoj ulici, Ulici Ivana Gundulića, u Aleji Miroslava Krleže, Ulici Vatroslava Jagića, Ulici Ivana Gundulića te na Naselju Mikrorajon (kod samoposluge).

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Foto galerija: sedam gradskih ulica dobiva nove pješačke staze

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.