Ovako izgledaju radovi na pješačkoj stazi u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

naslovna (1) resize

Nedavno je asfaltirana pješačka staza u Ulici Josipa Jurja Strossmayera na sjevernoj strani sve do kružnog toka Ulica Juraja Dobrile i Frane Supila, a sada su u tijeku radovi na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog. Na većini te dionice postavljeni su rubnici te se obavljaju ostali radovi kako bi uskoro uslijedilo polaganje asfalta.

Podsjetimo da se radi na izgradnji pješačke staze i na južnoj strani, uz parkiralište do Ulice Andrije Štampara. Vrijednost radova u Ulici Josipa Jurja Strossmayera je oko milijun kuna na ukupnoj dužini od 854,93 metara.

Očekuju nas radovi i na sljedećim gradskim lokacijama: Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica don Ive Prodana, Aleja Miroslava Krleže - parkirališna mjesta, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovako izgledaju radovi na pješačkoj stazi u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.