Uz pet gradskih lokacija, novi radovi na pješačkoj stazi i u Ulici don Ive Prodana

naslovna resize

Na području grada aktualni radovi su na izgradnji i modernizaciji pješačkih staza. Tako su započeli radovi na gradnji pješačke staze u Ulici don Ive Prodana na sjevernoj strani u dužini od 547,49 metara i ugovorenoj vrijednosti radova od 210.806,43 kuna.

Uz ovu lokaciju, aktualna je izgradnja novih pješačkih staza u Moslavačkoj ulici i Slavonskoj ulici, obnovi i izgradnji u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, Ulici Matije Gupca te pješačka i biciklistička staza u Ulici sv. Lovre. Navedeni radovi ukupno obuhvaćaju izgradnju i modernizaciju na preko 2.500 metara u ugovorenoj vrijednosti od gotovo 3 milijuna kuna.  

U 2018. godini planirani su i radovi na sljedećim lokacijama: Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Aleja Miroslava Krleže - parkirališna mjesta, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Uz pet gradskih lokacija, novi radovi na pješačkoj stazi i u Ulici don Ive Prodana

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.