U Zagrebačkoj ulici pripreme za početak rekonstrukcije vrijedne 7,5 mlijuna kuna

naslovna resize

Uskoro bi trebali započeti radovi na rekosntrukciji Zagrebačke ulice jedne od najdužih gradskih prometnica. Radovi će se odvijati na dionici od Splitske ulice do Ulice Bečic, a predviđena je rekonstrukcija ceste, nogostupa i javne rasvjete te izgradnja biciklističke staze, a u tijeku su pripremni radovi obilježavanja navedene spomenute dionice.

Prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, Grad Slavonski Brod dobit će sredstva u iznosu od 7,5 milijuna kuna za projekt rekonstrukcije Zagrebačke ulice. Podsjećamo da je projekt bio prijavljen kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Zagrebačkoj ulici pripreme za početak rekonstrukcije vrijedne 7,5 mlijuna kuna

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.