Energetska obnova u vrijednosti od 3,9 milijuna kuna i za OŠ „Blaž Tadijanović“

upravaljeto

Još jedna gradska osnovna škola će kroz energetsku obnovu dobiti primjerenije i kvalitetnije uvjete boravka, odgoja i obrazovanja za sve učenike, učitelje i sve djelatnike, a to je Osnovna škola „Blaž Tadijanović.“ Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo je Odluku o financiranju energetske obnove zgrade škole u najvišem iznosu bespovratnih sredstava od 3.901.572,22 kune.

Naime, u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“ u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, Grad Slavonski Brod je prijavio projekt energetske obnove OŠ „Blaž Tadijanović“ za koju će Odlukom dobiti spomenuta sredstva.

Podsjećamo da će Grad Slavonski Brod dobiti više od 6 milijuna kuna i za projekt energetske obnove Osnovne škole „Antun Mihanović“ u okviru istog poziva i Operativnog programa. Projekti energetske obnove u tijeku su i na dječjim vrtićima „Trnoružica" i „Maslačak" čijim će završetkom radova biti energetski obnovljeni svi gradski vrtići za najmlađe Brođane.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Energetska obnova u vrijednosti od 3,9 milijuna kuna i za OŠ „Blaž Tadijanović“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.