Održan prijem za svjetskog prvaka Arijana Hucaljuka

NASLOVNA resize

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić danas je u Velikoj vijećnici održao prijem za mladog Arijana Hucaljuka koji je prije nekoliko dana nastupio za reprezentaciju Hrvatskog zrakoplovnog saveza na Svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj te osvojio zlatnu medalju u kategoriji F3J radioupravljanih jedrilica.

Arijan je aktualni svjetski i europski prvak te jedini u povijesti kojemu je uspjelo spojiti europski i svjetski naslov 2015./2016., a taj pothvat ponovio je i u sljedećem ciklusu 2017./2018. Vrhunski je sportaš svjetske klase u zrakoplovnom modelarstvu s četiri osvojene titule u posljednje četiri godine.

Zamjenik gradonačelnika čestitao je Arijanu na postignutom uspjehu koji je na ponos ne samo Aeroklubu Brod, nego i čitavom gradu Slavonskom Brodu te cijeloj Hrvatskoj. Također, poželio mu je sreću u nastupu na predstojećem Europskom prvenstvu u modelarskoj kategoriji radioupravljanih jedrilica (F5J) koje će se održati u Bugarskoj sredinom mjeseca kolovoza.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan prijem za svjetskog prvaka Arijana Hucaljuka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.