Raspisan natječaj za izgradnju nove školske-sportske dvorane OŠ „Bogoslav Šulek“

zzzzsosbogoslavsulekKako bi se svim učenicima gradskih osnovnih škola omogućili što kvalitetniji uvjeti obrazovanja, Grad Slavonski Brod već godinama izdvaja značajna sredstva za projekte s područja školstva. Ulaganja u nove projekte nastavljaju se i u 2018. godini, a ovih dana raspisan je natječaj za radove na izgradnji dvodijelne školsko-sportske dvorane najveće gradske osnovne škole „Bogoslav Šulek“  površine 1.500 m2 i procijenjene vrijednosti 8,7 milijuna kuna. 

Kao najveća gradska osnovna škola, OŠ „Bogoslav Šulek“ je nadograđivana 2011. te 2014. godine, a tijekom 2015. godine postavljena je i nova kotlovnica. Inače, ovo je samo dio značajnih ulaganja Grada u projekte s područja školstva tijekom posljednjih 13 godina čija se ukupna vrijednost , zajedno s novim projektom izgradnje sportske dvorane OŠ „Bogoslav Šulek“ , penje na iznos od gotovo 63 milijuna kuna. Na popisu realiziranih projekata u ovom razdoblju su uređenje prostora Glazbene škole u brodskoj Tvrđavi, izgradnja školskih sportskih dvorana u osnovnim školama „Ivan Goran Kovačić“, matičnoj i područnoj školi „Đuro Pilar“ te u Područnoj školi „Hugo Badalić“ na Jelasu, dogradnja škole „Blaž Tadijanović“, obnova krovišta na OŠ „Ivana Brlić Mažuranić“ te obnova fasade na Područnoj školi „Vladimir Nazor“ .

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Raspisan natječaj za izgradnju nove školske-sportske dvorane OŠ „Bogoslav Šulek“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.