Ovako danas izgleda gradilište pješačke staze u Ulici Matije Gupca

IMG 0382 resizeNastavljaju se radovi u sklopu Programa gradnje za 2018. godinu. Tako je početkom tjedna započela izgradnja pješačko-biciklističke staze na zapadnoj strani Ulice Matije Gupca. Ukupna vrijednost radova, koji se izvode u duljini od 329 m, iznosi 602.457,69 kuna.

Podsjetimo, trenutno se radi i na izgradnji pješačke staze na sjevernoj strani Ulice Josipa Jurja Strossmayera, na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog, u duljini od 759,90 m te na njenoj južnoj strani, na potezu uz parkiralište do ulice Andrije Štampara, u duljini od 95,03 m ukupne vrijednosti radova oko milijun kuna.
U tijeku je i izgradnja pješačke i biciklističke staze u Ulici sv. Lovre te pješačke staze u Slavonskoj ulici, a u 2018. godini planirani su i radovi na slijedećim lokacijama: Moslavačka ulica, Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica don Ive Prodana, Aleja Miroslava Krleže, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu i Ulica Matije Gupca.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovako danas izgleda gradilište pješačke staze u Ulici Matije Gupca

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.