Grad nastavlja s projektom izgradnje stanova za mlade obitelji; raspisan natječaj za izgradnju još dvije stambene zgrade

IMG 1552 (1)

Kako bi im pomogao u rješavanju stambenog pitanja, Grad Slavonski Brod u 2018. godini nastavlja s izgradnjom gradskih stanova predviđenih za davanje u najam mladim obiteljima s mogućnošću otkupa. Naime, raspisan je natječaj za izgradnju dvije stambene zgrade, koje će se nalaziti uz već postojeće zgrade s gradskim stanovima u Ulici Vida Došena, procijenjene vrijednosti 3,6 milijuna kuna. U dvije nove zgrade nalazit će se ukupno 12 stanova predviđenih za najam; 6 trosobnih površine 58,89 m2 te 6 dvosobnih površine 49,29 m2.

Ugovor o najmu stana sklapa se na razdoblje od 5 godina, nakon čega se može produžiti na isto razdoblje. Važno je istaknuti da ukoliko se mlade obitelji nakon nekog vremena odluče otkupiti gradski stan, sva uplaćena najamnina se odbija od prodajne cijene stana. Svakako treba istaknuti da prve dvije zgrade, na kojima su radovi dovršeni ove godine, imaju energetski certifikat- razred B, što znači da je riječ o odlično izoliranim objektima koji omogućuju manju potrošnju toplinske energije, a samim tim i znatno manje troškove za mlade obitelji. Kroz ovaj projekt Grad Slavonski Brod pomaže mladima da dugoročno riješe svoje stambeno pitanje. 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad nastavlja s projektom izgradnje stanova za mlade obitelji; raspisan natječaj za izgradnju još dvije stambene zgrade

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.