Održan prijem za europsku viceprvakinju Vanesu Tot

IMG 0371 resizeZamjenica gradonačelnika Tea Tomas danas je u Velikoj vijećnici održala prijem za mladu brodsku sportašicu Vanesu Tot koja je ovoga mjeseca nastupila za  reprezentaciju seniora na Europskom prvenstvu u Metkoviću i osvojila srebrnu medalju u utrci maratona te je tako postala eurospka viceprvakinja u kanu jednokleku u maratonu.

Vanesa je sedmerostruka državna prvakinja i vlasnica više od 180 medalja. Iako je ovo njena prva godina natjecanja u kategoriji seniorki već ju je obilježio izniman sportski uspjeh. Nakon osvojene titule europske viceprvakinje u kanu jednokleku u maratonu, proteklog vikenda nastupila je i na svom prvom Svjetskom U23 prvenstvu u Bugarskoj. Zamjenica gradonačelnika čestitala je mladoj brodskoj sportašici čestitala na postignutom uspjehu koji je na ponos ne samo KKK "Marsonia" nego i čitavom gradu Slavonskom Brodu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan prijem za europsku viceprvakinju Vanesu Tot

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.