Gradonačelnik zatražio proglašenje elementarne nepogode za područje grada Slavonskog Broda

Na području grada Slavonskog Broda tijekom petka 27.srpnja 2018. pala je velika količina oborina koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu uzrokovala oštećenja i poplave na građevinama i infrastrukturnim objektima te povrtnim i voćarskim kulturama. Upravo zbog velikih količina oborina i situacije koja je na području grada izazvala velike probleme, predstavnici Grada Slavonskog Broda su odmah u petak obišli kritična mjesta kako bi sagledali situaciju i na licu mjesta definirali sve potrebne radnje saniranja stanja i planirane prevencije.

Također, zbog nastale situacije, gradonačelnik Mirko Duspara uputio je i zahtjev županu Brodsko-posavske županije Danijelu Marušiću za proglašenje elementarne nepogode za područje grada Slavonskog Broda.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik zatražio proglašenje elementarne nepogode za područje grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.