Održava se 27. Memorijalni turnir "Zvonko Mikolčević"

DSC 0963

Zvonko Mikolčević, Darko Iličić, Ivica Jerković, Miro Lucić, Luka Štrk i Andrija Mirković prvi su poginuli branitelji iz Domovinskog rata s područja općine Klakar. U spomen na njihovu žrtvu i ove se godine održava 27. Memorijalni nogometni turnir „Zvonko Mikolčević“, koji nosi ime prvog poginulog branitelja s područja Brodsko-posavske županije.
Svečanom otvorenju turnira prethodilo je polaganje vijenaca u znak sjećanja na sve poginule, umrle i nestale branitelje na spomen obilježju u Ruščici.Sudionici 27. Memorijalnog turnira „Zvonko Mikolčević“ su NK "Oriolik" iz Oriovca, HNK "Vukovar 1991" iz Vukovara, brodski NK "Marsonia" i HNK "Cibalia" iz Vinkovaca koji su danas odigrali polufinalne utakmice, a finale će se održati sutra, 28. srpnja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održava se 27. Memorijalni turnir "Zvonko Mikolčević"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.