Grad Slavonski Brod potpisao Ugovor za Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

IMG 9957

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku jučer je u Vinkovcima održalo potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima. Zamjenica gradonačelnika Tea Tomas je zajedno sa ministricom Nadom Murganić potpisala Ugovor za Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića.
Grad Slavonski Brod prijavio je Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića te mu je odobren iznos od 670.000,00 kuna kojim će se sufinancirati izgradnju novog dječjeg vrtića na području Mjesnog odbora „Dr. Ante Starčević“. Ukupna procijenjena vrijednost projekta izgradnje vrtića iznosi 6,4 milijuna kuna.
Vrtić u Ulici Augustina Kažotića tako će biti četvrti novoizgrađeni vrtić na području grada u posljednjih osam godina. Dosad je u istom razdoblju izgrađeno je preko 3.000 m2 novog vrtićkog prostora, a sedam vrtića energetski je obnovljeno u što je ukupno uloženo oko 30 milijuna kuna. Trenutno su u tijeku radovi na vrtićima „Trnoružica“ i „Maslačak“ te će završetkom tih radova svi gradski dječji vrtići u Slavonskom Brodu biti energetski obnovljeni.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad Slavonski Brod potpisao Ugovor za Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.