Udruga HVIDR-a Slavonski Brod podržava gradonačelnika u borbi za pravdu i pronalazak odgovornih za onečišćenje vode

gradska uprava cvijece

Povodom odbacivanja kaznenih prijava vezano za onečišćenje vode od strane Županijskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu koje je svojim Rješenjem zaključilo da se onečišćenje dogodilo slučajno te javnih prozivki prema gradonačelniku i Gradu Slavonskom Brodu od tvrtke koja je izazvala incident s produktovodom, Udruga HVIDR-a Slavonski Brod danas je uputila pismo podrške gradonačelniku Mirku Duspari.  

„Kao Udruga Hrvatskih Vojnih Invalida Domovinskog Rata - Slavonski Brod, zahvaljujemo Vam se na zalaganju za očuvanje dostojanstva naših sugrađana i mišljenja smo da ovom podrškom koju Vam dajemo štitimo i interese samih nas Branitelja i Invalida Slavonskoga Broda“ napisao je predsjednik Mato Pudić uz pismo.

Pismo podrške prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želimo poručiti da smo uz gradonačelnika Mirka Dusparu , koji ustrajno traži pravdu za 90.000 stanovnika našega grada Slavonskog Broda i okolice koji su deset dana bili bez pitke vode na Uskrs.

Za slobodu Brođana i Hrvatske zajedno smo bili spremni dati svoj život u Domovinskom ratu koji je bio jedan od najtežih i najgorih događaja u našoj povijesti. Ekološko zagađenje i onečišćenje vode jedna je od najvećih kriza koju smo mi građani otad proživjeli.

Tijekom cijelog tog vremena Grad Slavonski Brod i gradonačelnik poduzimali su sve kako bismo doznali istinu o tome što je uzrok i tko je kriv za katastrofu koja nas je zadesila. Smatramo da su sve prozivke i optužbe na račun gradonačelnika i Grada Slavonskog Broda od strane tvrtke  Crodux , koja je uzrokovala incident, neopravdane i lažne, a nadasve sramotne.

Kao Udruga kojoj je jedan od ciljeva zaštita i promicanje zajedničkih nacionalnih, humanitarnih, socijalnih, i zdravstvenih interesa i ciljeva, nećemo stajati po strani te podržavamo gradonačelnika Mirka Dusparu, našeg suborca, te tražimo svoje pravo na istinu u zajedničkom interesu nas građana i to u Domovini za čiju smo se slobodu borili i davali svoje živote.

predsjednik Udruge HVIDR-a

                                                                                                   SLAVONSKI BROD

                                                                                                        MATO PUDIĆ

Pismo podrške Udruga HIVDR-a - Slavonski Brod

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Udruga HVIDR-a Slavonski Brod podržava gradonačelnika u borbi za pravdu i pronalazak odgovornih za onečišćenje vode

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.