Gradonačelnik i Gradska uprava zahvaljuju g. Mariju Mandžukiću i svim građanima na veličanstvenom dočeku

ASO 7786 resize

Ovim putem gradonačelnik Mirko Duspara i Gradska uprava zahvaljuju gospodinu Mariju Mandžukiću, počasnom građaninu grada Slavonskog Broda, što se odazvao pozivu i razveselio nas dolaskom u svoj rodni grad i tako u veličanstvenoj atmosferi sa svojim Brođanima podijelio najveći i povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije - osvajanje srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njegova povezanost i ljubav prema Brodu i Brođanima koje uvijek nosi sa sobom, u trenutcima najveće sreće i uspjeha, primjer su svima nama. I na tome Vam hvala gospodine Mandžukić.

Hvala svim građanima grada Slavonskog Broda koji su tijekom cijelog prvenstva pratili nastupe našeg Marija Mandžukića i hrvatske reprezentacije u zajedničkom navijanju i pružanju podrške u brodskoj Tvrđavi. Hvala vam što ste  na dočeku na najljepši mogući način iskazali zahvalnost svome sugrađaninu i pokazali da je on uzor Vama i svim budućim generacijama.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik i Gradska uprava zahvaljuju g. Mariju Mandžukiću i svim građanima na veličanstvenom dočeku

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.