Važne servisne informacije i upute povodom dočeka Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 17. srpnja 2018.

upravaljeto

Na sutrašnjem dočeku Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu očekuje se velik broj građana grada Slavonskog Broda i okolice te posjetitelja iz mnogih drugih hrvatskih gradova.

Grad Slavonski Brod je povodom toga organizirao i omogućio parkiranje automobila i autobusa na parkiralištu iza Doma zdravlja na Plavom Polju, osigurao besplatan prijevoz građanima do Trga Ivana Brlić-Mažuranić na doček te posebnu regulaciju prometa u centru grada kako bi se izbjegli nepotrebni zastoji. Sve informacije i upute dostupne su ovdje:

 

 Preporučeni pravci dolaska na parkiralište za autobuse i automobile:

 

Posebna regulacija prometa

Ovim putem obavještavamo građane da će se na dan dočeka, srijeda 18. srpnja, privremeno zatvoriti za promet Ulica Petra Krešimira IV od Vukovarske ulice do Ulice Matije Gupca u vremenu od 17,00 do 24,00 sata. Promet će se u tom vremenu obavljati alternativnim pravcem Ulicom Matije Gupca te dalje Ulicom Petra Krešimira IV. Bit će postavljena odgovarajuća prometna signalizacija na predmetnim križanjima.

 

Besplatan prijevoz građanima na doček do glavnog gradskog trga

Kako bi svim građanima i posjetiteljima olakšao dolazak građana na doček na glavni gradski Trg Ivane Brlić-Mažuranić, Grad Slavonski Brod organizirao je besplatan javni prijevoz gradskog prijevoznika u vremenu od 16,00 do 19,00 sati.

Zbog očekivano velikog broja posjetitelja, molimo da se ne koriste nedozvoljena pirotehnička i ostala sredstva kako bi doček prošao u što sigurnijem okruženju za sve prisutne, ali isto tako i u dostojanstvenom tonu.

Grad Slavonski Brod unaprijed zahvaljuje na razmijevanju i strpljenju svim sudionicima u prometu i građanima koji će sudjelovati na svečanom dočeku.