Povijesni rezultat Vatrenih i našeg Marija Mandžukića; Grad Vas poziva na prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Tvrđavi

IMG 4541 resizeNekoliko tisuća Brođanki i Brođana sinoć je u Tvrđavi pratilo napetu utakmicu Hrvatska-Engleska i povijesni rezultat Hrvatske nogometne reprezentacije, koji je doveo do plasmana u finale Svjetskog prvenstva. Euforija koja je zavladala u Tvrđavi i na gradskim ulicama nakon ostvarenja do sada najboljeg rezultata Vatrenih u povijesti Hrvatske nogometne reprezentacije, trajala je još satima nakon završetka utakmice. Slavonski Brod sinoć je slavio svim srcem, ponosan na naše Vatrene i našeg Brođanina Marija Mandžukića.

Grad Slavonski Brod ovim putem poziva sve građane da u nedjelju 15.srpnja 2018. dođu u brodsku Tvrđavu na prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva Hrvatska-Francuska te da ponovno zajedno damo podršku reprezentaciji Hrvatske i Mariju Mandžukiću na putu ostvarenja najvećeg i najljepšeg sportskog sna.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Povijesni rezultat Vatrenih i našeg Marija Mandžukića; Grad Vas poziva na prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Tvrđavi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.