Uskoro kreće obnova dječjih igrališta u gradskim vrtićima

djecjeigraliste

U gradu Slavonskom Brodu u tijeku je energetska obnova dvaju gradskih dječjih vrtića, a Grad nastavlja i s novim aktivnostima uređivanja i opremanja gradskih vrtića. Danas je raspisan natječaj nabave za dječja igrala procijenjene vrijednosti 970.000,00 kuna. Planirana je ugradnja novih elemenata za igru u svim vrtićima na području grada, odnosno postavljanje igrala u vrtićima gdje ih nema i obnova onih elementa za igru koji su dotrajali te ih je potrebno zamijeniti. Na ovaj način dječji gradski vrtići dobit će kvalitetnije i sadržajnije uvjete boravka za sve polaznike.

Podsjetimo da kao grad prijatelj djece Slavonski Brod sustavno ulaže sredstva u stvaranje sadržaja i što boljih uvjeta za najmlađe Brođane i Brođanke pa mališani danas na raspolaganju imaju nove tobogane, ljujačke, vrtuljke, klackalice i klupe za sjedenje. Redovno se ulaže u održavanje postojećih dječjih igrališta na području grada koja nisu u sklopu vrtićkih jedinica pa je tako u tijeku, uz planiranu obnovu dječjih igrališta u vrtićima, u tijeku i obilazak oko 70 igrališta na području grada kako bi se utvrdila oštećenja koja treba popraviti ili zamijeniti.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Uskoro kreće obnova dječjih igrališta u gradskim vrtićima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.