„Brodski ljetni kamp“ je uspješan novi gradski program za djecu

kamp djeca resize

Kako bi se djecu potaknulo na zdrav način provođenja ljetnih praznika i slobodnog vremena, Grad Slavonski Brod je pokrenuo novi program pod nazivom „Brodski ljetni kamp“. Izniman interes roditelja i djece rezultirao je s više od stotinu polaznika, a zbog velikog broja prijavljenih te kako bi sva djeca koja su se prijavila mogla u Kampu sudjelovati, program se održava u dva turnusa.

Brodski ljetni kamp započeo je 18. lipnja, a sadržaji su svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 sati sve do 13. srpnja. Projekt je namijenjen učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole uz uvjet da znaju plivati, a djeci se omogućuje cjelodnevno organizirano provođenje slobodnog vremena uz stručni nadzor profesora kineziologije, na Gradskim bazenima, u prostoru Sportske dvorane „Vijuš“ te na Gradskom kupalištu Poloj. Svi polaznici tako su dosad imali priliku usavršiti svoje plivačke tehnike, trenirati gimnastiku, stolni tenis, nogomet, rukomet, košarku i odbojku ili igrati badminton, kuglanje, pikado i stolni tenis.

Uspjeh novog gradskog programa i prvog „Brodskog ljetnog kampa“ svakako su dodatni poticaj za održavanje kampa i sljedeće godine uz još bogatiji sadržaj i dobru organizaciju na radost svih mladih Brođana.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti „Brodski ljetni kamp“ je uspješan novi gradski program za djecu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.