U Hrvatskom domu otvoren Dječji klub „Gita“- novi prostor za najmlađe Brođane

IMG 8982 resizeDječji klub „Gita“ naziv je novog projekta za djecu rane i predškolske dobi, koji će u novouređenom gradskom prostoru u sklopu „Hrvatskog doma“ provoditi Udruga Dječji centar „Logos". Prostor Dječjeg kluba danas je službeno otvoren, a programom koji će se u njemu provoditi predviđene su brojne edukativno-zabavne aktivnosti za najmlađe. Naime, Udruga Logos ovim je projektom zapravo proširila svoju djelatnost, pa je tako uz dosadašnju vrlo uspješnu logopedsku stručnu pomoć, njihovo djelovanje usmjereno na predškolski odgoj, ali i socijalnu djelatnost.

U prostoru novog Dječjeg kluba "Gita" roditeljima i djeci tako na raspolaganju stoje slijedeći programi:

-Program za poticanje razvoja djece osmišljen je kao niz različitih aktivnosti i radionica za poticanje cjelokupnog razvoja djeteta kroz samostalno sudjelovanje u aktivnostima i sadržajima koji će stimulirati razvoj djeteta na svim područjima: psihomotornom, spoznajnom, socio-emocionalnom, komunikacijskom. Program se provodi svakodnevno u trajanju od 3 sata dnevno u skupini od 20 djece dobi od 2 do 7 godina, uz odgojiteljicu djece predškolske dobi, s dodatnom edukacijom iz Montessori pedagogije
-Čuvaonica- mogućnost boravka djece u prostoru igraonice pod stručnim nadzorom odgojiteljice. Ovisno o interesu roditelja program se može provoditi svakodnevno od ponedjeljka do subote u trajanju od 1 do 3 sata.
Likovno – kreativne radionice, radionice za razvoj svakodnevnih vještina i lijepog ponašanja, radionice za razvoj jezika i govora te lijepog izražavanja, baby radionice namijenjene ranoj stimulaciji razvoja djece uz prisustvo roditelja te glazbeno - ritmičke igraonice provodit će se u prostoru Dječjeg kluba periodično tijekom godine ovisno o interesima roditelja

U prostoru Dječjeg kluba moguće je organizirati i proslavu dječjeg rođendana u dva paketa ; GITA rođendan i Montessori proslava rođendana. U Dječji klub „Gita“ moći će se učlaniti svi roditelji koji u tom slučaju imaju povoljnije cijene usluga, a učlanjenje je besplatno. Cilj udruge je obuhvatiti što više članova, kako bi se postiglo da programi imaju stalne korisnike koji u tom slučaju postižu i bolje rezultate. Cijena čuvaonice tako iznosi 30,00 kn/ sat, a za članove udruge 20,00 kn, dok je cijena proslave rođendana za članove udruge 350,00 kn za članove udruge.

Kako je na svečanosti otvorenja novog prostora naglasio gradonačelnik Mirko Duspara, ovaj novi prostor i novi projekt koji će u njemu provoditi Udruga Dječji centar „Logos“ samo je nastavak nastojanja Grada da se kroz uređene, moderne prostore u vlasništvu Grada roditeljima i djeci omoguće novi sadržaji i programi kroz koje djeca mogu učiti i zabavljati se. „Naša želja je bila da roditeljima omogućimo prostor i uvjete u kojima njihova djeca mogu provoditi vrijeme pod stručnim nadzorom odgajateljica i kroz igru se razvijati i učiti. Bez obzira je li riječ o likovnim, glazbenim radionicama, radionicama lijepog ponašanja, programu poticanja razvoja djece ili proslavi dječjeg rođendana, vjerujem da će ovaj prostor vrlo brzo dobiti velik broj svojih korisnika“- istaknuo je gradonačelnik koji je pozvao sve roditelje i djecu da posjete prostor Dječjeg kluba „Gita“ i upoznaju se sa programom koji on nudi.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Hrvatskom domu otvoren Dječji klub „Gita“- novi prostor za najmlađe Brođane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.