Predstavljen Zbornik radova s Međunarodnog skupa „Tadijino stoljeće; povijest, kultura i identitet“

promocija 2 resizeU organizaciji Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka i Fakulteta za poljsku i klasičnu filologiju Sveučilišta Adama Mickiewicza iz Poznanja u Poljskoj, danas je u pjesnikovoj rodnoj kući u Rastušju promoviran zbornik radova s međunarodnoga znanstvenoga skupa o Dragutinu Tadijanoviću, koji je održan protekle godine na Dislociranom studiju u Slavonskom Brodu.

Zbornik je promovirala voditeljica dislociranoga studija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar, a o zbirci radova govorili su i prof. dr. sc. Damir Matanović, dekan Fakulteta te recenzentica prof. sr. sc. Nihada Delibegović Džanić. U ime Grada Slavonskoga Broda prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog skupa te pisanju novih znanstvenih radova koji će doprinijeti boljem poznavanju Dragutina Tadijanovića. Posebno je naglasio kako Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti i u svojim daljnjim znanstvenim pothvatima može računati na pomoć Grada Slavonskog Broda.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljen Zbornik radova s Međunarodnog skupa „Tadijino stoljeće; povijest, kultura i identitet“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.