Na Korzu održan Dan otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske uprave brodsko-posavske

NASLOVNA resize

Na glavnom gradskom trgu Ivane Brlić Mažuranić održan je program u sklopu Dana otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske uprave brodsko-posavske županije na kojem su brojnim učenicima osnovnih gradskih škola i građanima prezentirali svoj rad i djelovanje.

Cilj programa je bio promovirati i prezentirati rad policije kroz izvođenje vježbi policije, prezentirana je tehnika i oprema koju policija koristi u svakodnevnom radu, a za koju su se mladi Brođani svojim upitima policajcima izrazito zainteresirali. Nadasve, cilj današnjih  događanja bio je da se direktno u kontaktu s građanima te na zanimljiv način motiviraju i zainteresiraju mladi za zanimanje policajca te prijave na natječaje. Programu je bio nazočan ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović, a ispred Grada Slavonskog Broda zamjenica gradonačelnika Tea Tomas.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na Korzu održan Dan otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske uprave brodsko-posavske

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.