Osnovna škola „Milan Amruš“ svečano proslavila svoj dan

 IMG 7952 resize

Danas su učenici i nastavnici OŠ „Milan Amruš“ obilježili svoj dan. Za svoje roditelje, učitelje i ostale goste, pripremili su bogat program u kojemu su pokazali svoje umijeće kroz glazbeno-plesne i scenske nastupe, a kojima su sve prisutne podsjetili na radost života, prijateljstva i ljubavi.

Ravnateljica Mirjana Jakovčev istaknula je da je protekla školska godina billa izuzetno uspješna te da je ponosna na marljiv rad učenika i učitelja koji su postigli izvrsne rezultate na razini Škole, ali i u osobnom razvoju. Jedan od mnogih, ali i najvažnijih rezultata je uspjeh učenika koji su ove godine pobijedili na županijskoj smotri LiDraNo te se predstavili na državnoj razini s predstavom „Visoki čovjek“. Jednak rezultat postignut je na Smotri učeničkog zadrugarstva i Modelarske lige.

Svečanosti obilježavanja Dana škole ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. „Ovo je jedina škola za djecu s posebnim potrebama na području Brodsko-posavske županije, a izgradnja nove zgrade, novog modernog prostora za rehabilitaciju i obrazovanje je usitinu neophodna. Grad Slavonski Brod će i dalje nastojati svim svojim mogućnostima da se što prije pokrene izgradnja nove zgrade za sve učenike koji su u cijeloj problematici najvažniji, a koji napokon zaslužuju dobiti kvalitetne i bolje uvjete boravka primjerene njihovim potrebama. Čestitam Vam na svim uspjesima, radu i strpljenju kojim stvarate najbolje moguće kvalitetno okruženje za učenje i razvoj svojih učenica i učenika" istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Grad Slavonski Brod i gradonačelnik Mirko Duspara obratili su se u više navrata obratili prema Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvu znanosti i obrazovanja, predsjedniku Vlade RH pa i Veleposlanstvu Kraljevine Norveške kako bi se pitanje sufinanciranja i konačne izgradnje riješilo i ubrzalo. Nova školska zgrada bila bi površine oko 4500 m2 , a predviđena je za rad s oko 250 učenika u jednoj smjeni. Dosad je Grad samostalno financirao izradu projektne dokumentacije, te je osigurao zemljište za izgradnju novog objekta i ishodio građevinsku dozvolu. Preostalo je osigurati financijska sredstva za izgradnju, za koja je Grad Slavonski Brod iskazao interes temeljem Poziva od strane Ministarstva za provedbu Financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora (EGP) i Kraljevine Norveške u RH. Vjerujemo da će se pitanje sufinaniciranja izgradnje novog funkcionalnog školskog objekta Osnovne škole „Milan Amruš" kao jednog od prioriteta ne samo lokalne, već nadasve državne razine, uistinu uskoro i riješiti.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Osnovna škola „Milan Amruš“ svečano proslavila svoj dan

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.