Održana svečana promocija studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

IMG 7893 resize

Svečana promocija studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, dislociranog studija Slavonski Brod održana je danas u dvorani Glazbene škole. Svoje diplome dobilo je 68 studentica i studenata, odnosno prvostupnika i magistara Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.  

Uz dekana prof. dr.sc. Damira Matanovića te druge uvažene goste novim članovima akademske zajednice na ostvarenom uspjehu čestitao je i gradonačelnik Mirko Duspara. To prilikom gradonačelnik je istaknuo kako Slavonski Brod ima tradiciju obrazovanja učitelja i to od 1999. godine. Napomenuo je kako Grad kontinuirano ulaže u škole i vrtiće kako bi se zadržao i omogućili što bili uvjeti za rad kadru koji dolazi s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu. Poželio je da sljedeće promocije diplomanata Fakultet održi kao autonomna sastavnica Sveučilišta u Slavonskom Brodu za što je prije dvije godine Fakultet dao potporu i donio Odluke o izdvajanju iz Sveučilišta u Osijeku.

Za kraj, promoventima koji su diplomom postali dio akademske elitne zajednice čestitao je na marljivom radu i strpljenju koji su bili nužni za postizanje ovog uspjeha, ali i njihovim obiteljima koje su ih na tom putu podupirale.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana svečana promocija studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.