Svečano obilježeno 110 godina osnutka OŠ „Đuro Pilar“

NASLOVNA resize

Kako bi proslavila i obilježila svoj Dan, Osnovna škola „Đuro Pilar“ bogatim programom obilježila je 110. obljetnicu svog osnutka. Održana su sportska učenička natjecanja, Dan otvorenih vrata i Integrirani dan, otvorena je  izložba projekata i radova učenika škole, a ispred škole postavljena je i otkrivena nova bista znanstvenika Đure Pilara.

U više od jednog stoljeća škola se razvijala i napredovala kako bi danas uz dugu povijest usvojila te provodila mnoge inovativne projekte, kako nacionalne tako i europske, kao naslijeđe budućim generacijama.

U posljednjih nekoliko godina izgradnjom i dogradnjom novih kapaciteta, novih dvaju školsko-sportskih dvorana u matičnoj i područnoj školi u ukupnoj vrijednosti više od 20 milijuna kuna, značajno su se poboljšali uvjeti boravka i kvalitete rada ove škole. Danas se stremi mreži škola kako bi se područna škola na Koloniji, koja je prerasla matičnu, osamostalila, a uvođenje jednosmjenskog načina rada unaprijedilo bi odgojno-obrazovni proces i organizaciju nastave.

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić istaknuo je ove ciljeve te čestitao učenicima, nastavnicima i djelatnicima na svim dosadašnjim ostvarenim rezultatima i nagradama. Također, naglasio je kako su rijetke ustanove i škole u našemu gradu mogu pohvaliti s tradicijom od 110 godina te poželio još najmanje toliko godina uspješnog rada.

U svečanoj priredbi koja je prikazala uz glazbeno-scenske točke crtice iz života Đure Pilara, uživala je prepuna dvorana kako roditelja, učenika tako i djelatnika škole koji su ostavili svoj trag i radni vijek u ovoj školi.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Svečano obilježeno 110 godina osnutka OŠ „Đuro Pilar“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.