Održana 10. jubilarna Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje

IMG 3862

Već se desetu godinu za redom u Glazbenoj školi održava Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje koja okuplja glazbenike i njihove profesore sa ciljem predstavljanja rada, truda i umijeća na gitari široj publici.
Smotra je nastala 2000. godine na prijedlog profesora Ante Čaglja sa idejom prezentacije vrijednih i marljivih učenika gitare naše regije, tijekom koje bi se učenici i njihovi profesori družili, predstavili svoje radove u ugodnoj atmosferi, dok za one koji imaju iskustva u natjecanjima pomaže u održavanju natjecateljskog duha.
Na smotri su sudjelovali predstavnici deset glazbenih škola koji su tijekom programa pokazali svoja sviračka umijeća. Mirela Jagodić, Ravnateljica Glazbene škole Slavonski Brod, u uvodnoj je riječi izrazila zadovoljstvo što se dobra ideja održala svih ovih godina te što se već desetu godinu mladi i njihovi profesori imaju priliku pokazati sviranjem na gitari u okruženju koje nije natjecateljskog karaktera, ali potiče daljnji rad i napredovanje. Današnju smotru je otvorio Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić potvrdivši važnost i utjecaj smotre na mlade glazbenike, kao i atmosferu koja vlada na događaju iz godine u godinu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana 10. jubilarna Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.